Selamat Hari Raya , eh !
21 September 2012 | 12:23 PM | 0 weird people
assalamualaikum :D lol , kenapa title aina mcm gitu gitu . hahahah >.< jap jap , sebelum tue nak cakap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin *muka excited* tapi tapi , raya da habis seminggu yang lepas . sebab tue ade *Eh!* hahahaha . lol , aina mmg suka update lambat lambat . malas larhhhhh ! *merajok* hahaha . kay da tak merajok . ape aku merepek niey --' hahaha . disebabkan raya da abis tak pyah mintak maaf larh . hahaha :P mana boleh mcm tue kan , okay . kita nak mintak maaf katd awq awq smue yang selalu baca blog kita , kalau kita ada terkasar bahasa or what so ever larh . cehh , hahah maafkan kita ea ^^ *muka comel satu !* hahaha . then kita nak mintak maaf katd abah and mama kita , abah and mama aina mintak maaf kalau aina selama niey byk menyusahkan mama and abah , tak dengar cakap , degil , malas . aina mintak maaf :/ second , aina nak mintak maaf katd semua kawan kawan aina , korang ! sorry if selama niey kita ade buat salah katd korang , kacau , buli , sakit kan hati korang kea , terlampau perasan kea . hahaha , saya mintak maaf ^^ hihi maafkan budak comel niey yea --' hahaha 
so so , Done mintak maaf . now nak cite pasal Raya aina :D kay , raya tahun niey mcm biasa mcm tiap tiap tahun , takde yang berubah . pagi pagi da snap gambar smua . salam salam , amek duit raya . kay nampak sgt malas nak citekan . hahahah >.< korang imagine larh sendiri . lol , hahaha 
then second day raya pegy melaka , raya katd melaka pula . then ade photoshoot sendiri antara aina dgn adik sedara aina :D *syok sendiri* hahah 


nampak tak ke-syok sendirian kami :D hahah , tapi best larh . smue org yang lalu katd situ tgok kteorg . famous kejap --' hahahaha . *menyampah dgn diri sendiri* 
haha , then dduk larh seminggu katd kg . kteorg ade buat BBQ , then pegy raya dgn family mak uda . 
tue baru katd kg. kay . haaaa , now cite dia katd KL pula . haha , alhamdulillah plan aina menjadi nak raya sama sama dgn kawan kawan aina :D tapi ade larh rumah yang tak sempat nak pegy . 
tapi banyak juga larh rumah kteorg raya , naik bas , jalan kaki , naik teksi . sampai kaki melecet , aina sampai demam . hahahaha . antibodi tak kuat --' hahaha 
tapi best , serious sangat best . tahun depan nak raya ngn korang lagi . tapi tahun depan kita naik motor pula larhh . hahahah , amek lesen kay ! hahaha 


nampak tak muka muka excited . hahaha , time niey otw pegy ruma ros :) 
and time raya rumah fairuz , kteorg rehat kejap , solat . yelaa . penatkan , kteorg buat bilik fairuz tue mcm bilik kteorg jea . hahaha , takpe . scandal aina kan fairuz kan ? hahahah >.<
and time kteorg rehat rehat tue kteorg ade larh nyanyi nyanyi bagai . then rakam . nak tgok ? haaa , tgok dkat FB member aina  , cari sampai dapat . hahaha . okay . tue jea cerita Hari Raya aina . hahah , bagi aina raya tahun niey sgt best ! :D so byebye , assalamualaikum :*



Assalamualaikum :) hey peeps ! wlcome to my blog , my territory . no copycat here okay . follow me ^^




CURRENTLY : stalkers ^^ 
MOOD : Happy :D


Life Scene
The Author
awq awq boleh cari kita dekat :> Facebook
and :> Twitter so add kita sebagai kawan awq and follow kita sebgai followers awq :D selamat berkenalan ^^