2nd Anniversarry
11 December 2012 | 10:40 PM | 0 weird people

assalamualaikum , hihi ^^ jawab cepat jawab . haha , hai , hello , holla . hahaha , sihatkah ? aina sihat dan sangat sihat *gemuk* haha , dia pun sihat . ehem ehem . hahaha :P and again new story update . wohooo :D 2/12/12 uuuuuu lawa tarikh . woot woot ^^ hahah , our 2nd Anniversary . yeayyyy *clap clap* haha . saya sayang dia , sayang dia sangat sangat . dia da macam sebahagian dari family saya , sebahagian dari hidup saya . i don know how to tell you that how much iloveyou okay gedik :D hahaha . bulan niey and bulan lepas agak tough sedikit bagi kami berdua . yaaa , boleh dikatakan setiap hari kteorang gado and baik , gado and baik , gado and baik . hahaha , kalau bagi korang mybe korang da give up but not us right biyy :) kteorang gado sbb jelous , gado sebab orang lain . hahah , but pergaduhan tue yang buat kteorang makin sayang each other :D biyy , even kita selalu gado biy pena cakap yang perkataan BREAK takkan pena ada dalam relay kita right :) and sayang pegang kata kata tue okay . dia pena cakap yang satu hari nnty dia akan jadikan aina sebahagian dari hidup dia *faham faham jela* hahahaha :P and terharu okay teharu :') i know you mean it biy . and aina ade cakap katd dia *biy , kita kan couple and couple tue haram so kita berdosa larh * but his answer make me realise that he love me so much * sayang , kita tak couple tapi kita bercinta untuk mengenal isi hati masing masing sebelum berkahwin kerana allah s.w.t* da macam ikrar da :D hahah , tapy tapy if korang hayati betul betul ayat tue korang akan faham :) so biy gedik gatal ngada ngada . hahaha , sayang sayang biy sangat okay . sayang sangat sangat :) sayang harap biy yang terakhir buat sayang . tak kesa larh orang nak cakap ape orang nak kutuk or what . sayang nak biy tau yang sayang akan sayang biy dengan sepenuh hati sayang okay coz ILOVEYOUSOMUCH dear :) and and Happy 2nd Anniversarry :* 




*sory late update , terdapat masalah teknikal yang tak dapat dielakkan . sekian , terimakasih :P hihi ^^ peace 


Assalamualaikum :) hey peeps ! wlcome to my blog , my territory . no copycat here okay . follow me ^^




CURRENTLY : stalkers ^^ 
MOOD : Happy :D


Life Scene
The Author
awq awq boleh cari kita dekat :> Facebook
and :> Twitter so add kita sebagai kawan awq and follow kita sebgai followers awq :D selamat berkenalan ^^